Onze verantwoordelijkheid

 

*Al onze ouderdieren worden getest op FIV, FeLV en PKD, CIN, HCM, PKDef en HD.

 

*Onze kittens worden liefdevol grootgebracht als leden van ons gezin. Ze groeien op in onze huiskamer en worden op deze manier gesocialiseerd met mensen, dingen en geluiden. Zij wennen hierdoor aan andere katten, kinderen, de tv, stofzuiger e.d. Hierdoor zullen de kittens volledig gesocialiseerd het nest verlaten.

 

*Kittenbezoek is mogelijk vanaf het moment dat de kittens 5 weken oud zijn. Wij verwachten van u dat u op deze dag geen andere cattery heeft bezocht. Dit om het infectiegevaar voor de kittens te beperken.

 

*Als u een kitten wilt reserveren vragen wij een aanbetaling. Op de dag dat u het kitten op komt halen dient de rest van het aankoopbedrag te worden voldaan. Indien u als koper, om wat voor reden dan ook een gereserveerd kitten annuleert, dan zal het aanbetaalde bedrag niet worden geretourneerd. Wij als cattery behouden te allen tijde het recht een reservering te annuleren. In dit geval zal het aanbetalingsbedrag volledig worden geretourneerd.

 

*Als de kittens 13 weken oud zijn mogen ze naar hun nieuwe huisje verhuizen, ze zijn dan volledig inge├źnt, gecastreerd/gesteriliseerd, ontwormd, vlo-vrij en gechipt.

 

*Bij de overdracht krijgt u van ons een Europees paspoort met de gezondheidsverklaring van de dierenarts, een stamboom van NLKV en een leuk kittenpakket.

 

*De kittens worden overgedragen met een verkoopcontract. Dit contract biedt bescherming voor zowel koper als verkoper.

 

 

Uw Verantwoordelijkheid

 

*Wij verwachten dat u:

 

*niet als tussenpersoon fungeert voor een andere koper.

 

*het aan ons doorgeeft als er sprake is van een verhuizing.

 

*zich verplicht goed voor het kitten zorgen.

 

*zich verplicht het goede voeding te zullen geven (premiumkwaliteit).

 

*zich verplicht zorg te dragen voor een veilige leefomgeving met voldoende bewegingsvrijheid.

 

*het kitten niet zal opsluiten in een ruimte zonder ramen.

 

*het kitten geen medische zorg zal ontzeggen als deze nodig zal zijn.

 

*het kitten niet zal laten ontnagelen.

 

*Wij hebben het recht het kitten terug te nemen, indien blijkt dat aan het kitten de nodige zorg is onthouden en er dus sprake is van verwaarlozing of mishandeling. U krijgt hier geen vergoeding voor terug en het kitten keert dan terug naar onze cattery.

 

*Wanneer u, om welke reden dan ook, moet besluiten het kitten te herplaatsen, bent u verplicht dit eerst aan ons kenbaar te maken. Wij moeten de mogelijkheid kunnen hebben als eerste het kitten terug te nemen of een geschikt baasje te vinden.

 

*Ook na de overdracht kunt u bij ons terecht voor informatie en advies.

Cattery Siberian Sweetheart

Genderen (Noord-Brabant)

Tel: 06-37 23 19 50

E-mail: natascha@siberiansweetheart.nl